Welkom op de site van groep 5!

Hallo groep 5, 

Welkom op onze pagina.

Er staan weer nieuwe foto's online, veel kijkplezier!
 
AFSCHEID
 

Lieve kinderen van groep 5, 

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de superleuke afscheidsdag.

Jullie hadden een leuk en mooi 'geheim voor de juf' en ik ben erg blij met de cadeautjes die jullie voor mij gemaakt hebben. Het boek heb ik al meerdere malen doorgelezen en bekeken. De zonnestralen staan nog te pronken tussen de cadeautjes en kaarten, maar die knijpers zal ik zeker gaan gebruiken. Zo kan ik elke keer weer aan jullie denken. 

Het poppentheater was heel erg grappig. Ik zag jullie genieten en lachen en ik vond het zelf ook erg leuk. Daarna zongen jullie 2 liederen. God heeft een plan met je leven en het zegenlied. Ik vond dit heel bijzonder en zoals jullie zagen moest ik wel even een traantje wegpinken. Dank jullie wel voor dit mooie moment en ik wens jullie ook Gods zegen toe...

Toen ik dinsdag thuis kwam en ook vanmiddag weer lag mn deurmat vol met kaarten. Sommige ook van jullie. Leuk!

Al met al een geslaagde dag!

Nu eerst vakantie. En daarna.... hoef ik niet meer naar Uddel. Dat zal wel heel raar zijn. Maar ook dat zal over een poosje wel wennen. 

Lieve kinderen, bedankt voor de superleuke jaren samen in groep 2 en groep 5. Het ga jullie goed....

Liefs en een knuffel van juf Lokhorst
 


 
Esmee heeft in de klas verteld over haar vader en moeder die 6 en 7 juni 2018 lopend naar de top van de Alpe d'huez gaan voor het goede doel! Ze hopen zo 5000 euro op te halen voor de Kankerbestrijding. Esmee heeft gevraagd of wij willen helpen om geld in te zamelen. Dit kan je doen door lege flessen mee naar school te nemen. Esmee en Michelle zullen deze flessen inleveren bij de winkels en het statiegeld wat ze krijgen gaat dan naar hun ouders. 

Wilt u een kijkje nemen op hun site om te zien hoeveel geld ze al bij elkaar hebben gebracht tot nu toe?  Klik dan op deze link: 
Alpe d'HuZes
(Je kan op deze site ook klikken op: 'steun ons' en een gift overmaken als u dit wilt)
  Afbeeldingsresultaat voor alpe d'huzes
 


Er zijn weer nieuwe foto's toegevoegd. Veel kijkplezier! 
Gezellige Sinterklaasmiddag

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

We zijn als school bezig om te kijken hoe we op een goede manier thematisch kunnen gaan werken. Op dit moment proberen we de methode 'Blink' uit. Hier zitten divere zaakvakken in verweven. De kinderen zijn erg enthouiast. Het thema waar nu mee bezig zijn is 'aardse extramen'. We hebben geleerd wat een tornado is, hoe aardbevingen ontstaan, wat er eigenlijk gebeurt als het regent, enz. We zien boeiende foto's en filmpjes en maken opdrachten. Vooral de proefjes vallen erg in de smaak. In het fotoboek van thematische werken zullen af en toe nieuwe foto's worden toegevoegd.

Proefjes tot nu toe: Hoe ontstaat regen (potje, warm water en ijsblokjes) / Hoe maak je een torando (2 flessen 1 gevuld met water) / Wat gebeurt er bij een aardbeving/verschuiving (heerlijke marsjes)

---------------------------------------------------------------------------------------------------


Onze schoolfoto

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Onze eerste groepsfoto!!!
 

Groetjes, juf Ansink en juf Lokhorst
 


Refrein:

Kom erbij, want ik wil je iets vertellen,

het is heel bijzonder, dus luister allemaal.

Ik ken honderdduizend prachtige verhalen,

maar dit is echt het mooiste van allemaal.

Prins Willem-Alexanderschool, 2011
Realisatie: Anyway Internet